Speeltoestellen op een dakterras

Een prachtige opdracht voor ons, echt een eer om voor deze organisatie te mogen werken. 
NINOK reliseerde de inrichting van het dakterras voor het blijf-van-mijn-lijf-huis in Amsterdam Oranjehuis. Plantenbakken, bankjes, maar ook een geweldig speelhuisje en een speelkeukentje en zelfs een zandbak: allemaal op 6 hoog. 

Voor deze doelgroep werken we natuurlijk met 200 procent inzet: de moeders en kinderen die gebruik maken van dit dakterras kunnen immers helemaal niet naar buiten verder. Zij kunnen niet de straat op, niet even een blokje om, dit is hun buitenruimte. We hebben dit project dan ook met veel liefde en plezier aangepakt en allemaal onze beste inzet gegeven. 

Het hout komt uit Almere, dus geen tropische import met bijbehorende CO2 uitstoot, maar lekker lokaal. Larikshout, dat we hier hebben gebruikt, kan goed tegen het buitenklimaat, dus dit dakterras blijft nog vele jaren mooi. 

De opening, met alle bewoners die er toen waren en alle medewerkers, was een kers op de taart. We hebben genoten van dit project en hopen ons nog veel vaker voor zo’n mooi doel te mogen inspannen. 

Het ontwerp is in opdracht van het Oranjehuis gemaakt door Donny Thieme van Bureau Ris.

Kinderen natuurlijk laten spelen?

Wij gebruiken alleen lokaal hout en combineren dat met onze kennis en creativiteit: gegarandeerd succes. Ook iets voor U?