Samenwerking met een architect

đ—Ļ𝗮đ—ē𝗲đ—ģ𝘄𝗲đ—ŋ𝗸đ—ļđ—ģ𝗴 đ—ē𝗲𝘁 𝗲𝗲đ—ģ 𝗮đ—ŋ𝗰đ—ĩđ—ļ𝘁𝗲𝗰𝘁: De iepenhouten keuken van Marc en Ineke

Toen Rindert Gerritsma van Zilt architecten onze expertise vroeg voor een op maat gemaakte keuken bij Marc en Ineke, dachten we eigenlijk meteen aan iepenhout. Waarom? Deze houtsoort heeft een mooie nerf en is bovendien heel geschikt om als fineer toe te passen op de kastwanden en fronten. Daarover waren we het snel eens.

Maar bij een keuken wil je niets aan het toeval overlaten. Daarom hebben we een aantal opties uitgewerkt, net zolang tot we, i.o.m. de klant, de ideale indeling hadden uitgedokterd. Leuk ook dat ze ons voorstel voor groene tegels enthousiast ontvingen.

We kunnen stellen dat de keuken heel goed gelukt is. Wat erg goed heeft uitgepakt, zijn de doorlopende nerf op de deuren en de speciaal gemaakte iepenhouten stopcontacten. En natuurlijk de perfect rechte zeshoekige tegeltjes.

Recent waren we weer even terug bij Marc en Ineke voor een paar aanpassingen. Bij nader inzien wilden ze liever 2 lades i.p.v. een hoge lade en ook een extra plankje voor de ovenschalen.
Ze vertelden dat de keuken een schot in de roos is, ook vanwege het warme sfeervolle hout.

Als klap op de vuurpijl schreef de aannemer die de tegels heeft aangebracht: “Mijn complimenten voor het stellen van de keuken, perfect waterpas! Ook de stopcontacten zijn mooi gemaakt. Bedankt voor de fijne samenwerking.”

Heerlijk als alles op zijn plek valt.

Ook uw keuken laten plaatsen?

Dan doen wij natuurlijk graag voor u! Op onze website www.vrouwenindekeuken.nl vind u meer informatie, kun je zelf uitrekenen wat een nieuwe keuken laten plaatsen kost Ên maajk je meteen een montageafspraak!