DUURZAME projecten OP MAAT

Grote of kleine projecten, we hebben veel ervaring en doen ze graag. Of het nu gaat om creatief ontwerp, houtbewerking of projectmanagement. Vertel ons wat je nodig hebt en je ontvangt een heldere en inzichtelijke offerte inclusief plan van aanpak.

Duurzaam geproduceerde meubels van lokaal hout

Wij kunnen iedere uitdaging aan

Uniek ontwerp, op maat gemaakt

Heldere offertes

KENNIS VAN ZAKEN

We kennen de regels en wetgeving. Daar hebben we inmiddels veel ervaring mee. En als we het niet weten, schakelen we ons netwerk aan specialisten in. Zo staan we nooit voor verrassingen en besparen we tijd.

CREATIEF

Wil je je kantoor of winkel die unieke sfeer en uitstraling geven of eindelijk die bijzondere bar laten maken? Wat je vraag ook is, misschien ingewikkeld of ongebruikelijk, wij komen altijd met een creatieve oplossing. Daag ons uit!

HELDER EN VOLLEDIG

Wij komen onze afspraken na. Tot de laatste schroef!

Portfolio Project­inrichting

EEN VAST AANSPREEKPUNT

Wij ontwerpen, bouwen en installeren alles zelf en houden grip op de planning. We zijn jouw vaste aanspreekpunt en nemen de begeleiding en verantwoordelijkheid van het project van begin tot eind voor onze rekening.

MILIEU­VRIENDELIJK

We gebruiken alleen hout uit de directe omgeving dat bij ons in huis wordt gezaagd en mdf of schadelijke lijmsoorten gebruiken we niet. Bovendien planten we voor ieder meubelstuk dat wij maken een nieuwe boom. Dat vinden we wel zo eerlijk.

MINIMALE OVERLAST

Meubelmakers maken lawaai en troep. Dat is onvermijdelijk. Maar met een goede voorbereiding en heldere communicatie voorkom je ergernis. Daarom stemmen we onze installatiewerkzaamheden altijd van tevoren met je af zodat iedereen op de hoogte is.

“Voor de inrichting van een café moet je rekening houden met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, terwijl een psychiatrisch opvangcentrum weer aan heel andere zaken moet voldoen. De diversiteit aan regelgeving en wensen is waanzinnig interessant.”

— Nienke Verschuur

“De diversiteit aan regelgeving en wensen maakt ons vak afwisselend en leuk. Voor de inrichting van een café moet je rekening houden met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, terwijl een psychiatrisch opvangcentrum weer aan heel andere eisen moet voldoen.”

— Nienke Verschuur

“Wij zijn natuurlijk niet de enige partij die aan de slag gaat bij een groot project. De planning moet dan ook perfect zijn. Wij voorzien wat er komen gaat, tot de laatste spijker.”

— Nienke Verschuur

“Op onze offerte lees je duidelijk wat de kosten zijn. We leveren precies wat we hebben afgesproken en sturen nooit onverwachte facturen achteraf. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.”

— Nienke Verschuur

Lokaal hout

Wij gebruiken nooit tropisch hout met bijbehorende overzeese transporten.

Milieubewuste productie

Schadelijke lijmsoorten, oliën en lakken verwerken we niet.

q

Geen MDF

Wij gebruiken schone en milieuvriendelijke materialen.