DUURZAME MEUBEL­MAKERIJ

NINOK Houtwerk heeft veel ervaring met zowel kleine als grote projecten in diverse branches. Zowel op het gebied van houtbewerking als projectmanagement. Vertel ons wat u nodig heeft en wij maken alvast een volledig inzichtelijke offerte.

Uniek – als leverancier van Amsterdams hout én duurzame meubelmakerij 

Specialist – in meer dan houtbewerking; onze kennis reikt verder

Creatief – in het vinden van de oplossing die bij uw situatie past

Open offertes – zodat u altijd weet waar u voor betaalt

Flexibel

Voor iedere branche geldt een specifiek pakket aan regels en wetgeving. NINOK Houtwerk heeft hier inmiddels veel ervaring mee, maar duikt ook graag de boeken in voor een nieuw werkveld.

Project­management

De meubelmakerij is natuurlijk niet de enige partij die aan de slag moet bij een groot project. De planning moet dan ook perfect zijn. Wij voorzien wat er komen gaat, tot de laatste schroef.

Heldere offerte

NINOK Houtwerk maakt een realistische berekening voor materiaalkosten, werkuren en logistieke planning. De klant weet zo precies waar hij aan toe is. Meerwerk wordt uitsluitend verricht na schriftelijke toestemming.

Portfolio Project­inrichting

VERANTWOOR­DELIJK

NINOK Houtwerk ontwerpt, bouwt en installeert alles zelf. De meubelmaker is dus van begin tot eind verantwoordelijk voor het project.

MILIEU­VRIENDELIJK

Voor onze meubelen zijn wij altijd op zoek naar milieuvriendelijke materialen. Die blijken bovendien vaak het mooist en dragen dus bij aan het design. Niet alleen ons hout kiezen we bewust, maar ook bij de keuze voor olie, lak en lijm telt het milieu zwaar mee.

ZONDER OVERLAST

NINOK Houtwerk doet wat meubelmakers doen en dat gaat natuurlijk gepaard met lawaai en troep. Daarom worden installatiewerkzaamheden op voorhand afgestemd met de klant. Prettige communicatie voorkomt ergernis.

“Voor de inrichting van een café moet je rekening houden met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, terwijl een psychiatrisch opvangcentrum weer aan heel andere zaken moet voldoen. De diversiteit aan regelgeving en wensen is waanzinnig interessant.”

— Nienke Verschuur

“De meubelmakerij is natuurlijk niet de enige partij die aan de slag moet bij een groot project. De planning moet dan ook perfect zijn. Wij voorzien wat er komen gaat, tot de laatste spijker.”

— Nienke Verschuur

“Dit betekent dat we niet kunnen onderhandelen over de prijs. Op de offerte is namelijk duidelijk te zien wat alles kost. Het voordeel is dat de klant nooit voor verrassingen komt te staan. We leveren precies wat we hebben afgesproken en sturen nooit onverwachte facturen achteraf.”

— Nienke Verschuur

“Hiermee voorkom je ingewikkelde discussies wanneer er onverhoopt toch een foutje is gemaakt. Wij lossen alles zelf direct op. Dat versnelt het proces, voorkomt discussies en leidt tot tevreden klanten.”

— Nienke Verschuur

Lokaal hout

Tropisch hout met bijbehorende overzeese transporten gebruiken wij alleen bij hoge uitzondering

Milieubewuste productie

Bij keuze van olie, lak en lijm telt het milieu zwaar mee
q

Geen MDF

Dit plaatmateriaal wordt vanwege de verlijming en vezel niet gebruikt.