Een zeer uitdagende keuken

Keukens bedenken i.s.m. een klant is altijd leuk. Maar wat was het een uitdaging om alles perfect te krijgen en een fotorealistisch ontwerp na te maken! We hadden namelijk te maken met een ronde muur waar de apothekerskast tegenaan moest komen. Daarbij wilde de klant een hele brede plank met inbouwspotjes. Die moest uiteraard stevig opgehangen worden. En tenslotte koos de klant voor een vrij breekbaar keramieken aanrechtblad met stopcontacten in de achterplint. 

Voordat we konden installeren moesten we dan ook goed puzzelen en zorgvuldig te werk gaan. Zeker toen we de uitsparingen voor de stopcontacten in het stenen blad gingen uitboren. Dat was best even spannend want het blad kon makkelijk breken. 

De keuken is gemaakt van massief eikenhout en afgewerkt met een milieuvriendelijke lak van Rigo. We hebben alle wensen van de klant kunnen invullen, zonder concessies te hoeven doen. Bovendien konden we de opdracht tegen een hele scherpe prijs aanbieden. 

Echt weer een klus om trots op zijn! 

Deze opdracht is gemaakt i.s.m. bureau Kenisur. 

Ook uw keuken laten plaatsen?

Dan doen wij natuurlijk graag voor u! Op onze website www.vrouwenindekeuken.nl vind u meer informatie, kun je zelf uitrekenen wat een nieuwe keuken laten plaatsen kost én maajk je meteen een montageafspraak!