GROTE KEUKEN MET EEN ESSENHOUTEN BAR

In het kort

Deze grote keuken geeft ruimte aan drie koelkasten, een vatwasser en magnetron en twee koffieapparaten. Door de grote bar (met een essenhoutenblad van onze eigen zagerij) kunnen veel medewerkers tegelijkertijd de keuken gebruiken en is het ook tijdens lunchtijd nooit dringen.

In de bar, maar ook overal om de keuken heen zitten kastjes die ontzettend veel opbergmogelijkheid bieden.

Het aanrechtblad en de hele omkadering van het deel waar de spoelbak zit is gemaakt van essenhout uit het Amsterdamse Bos. Wij zijn er erg trots op dat we deze keuken hebben mogen inrichten met dit hout van onze eigen zagerij. Op deze manier dragen wij samen met de opdrachtgever bij aan een betere wereld, door geen hout vanuit tropische oorden te hoeven importeren. En bovendien is het Nederlandse hout schitterend en van goede kwaliteit.

Deze keuken hebben we voor een groot kantoor dat 80 tot 100 man kan huisvesten geinstalleerd. Heeft u een kleiner kantoor of juist een veel grotere en wilt u met ons sparren over de inrichting ervan: neem contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken.

Het ontwerp voor deze kantoorinrichting is gemaakt door Carolina Rusinek van Kenisur en Dolf Langerak architecten. NINOK is trots en dankbaar als uitvoerder in dit mooie project te hebben mogen meewerken.

Ontwerp: Carolina Rusinek van Kenisur, Dolf Langerak architecten
Opdracht: .

Foto’s: 

Ook een toegepast ontwerp nodig?

Dit interieur is een voorbeeld van een toegepast ontwerp. Voor soortgelijke of andere uitdagingen komen wij graag met u in contact.