Een glamourproject met eerlijke materialen

“Een glamourproject met eerlijke materialen”.

Dat schrijft VT wonen over deze bijzondere opdracht. Ja, zo af en toe staat het werk van NINOK gewoon in gerenommeerde woonbladen. Zo ook met deze keuken.

Aangezien bijna alles in oude huizen scheef is, vroeg Carolina Rusinek van interieurontwerpbureau Kenisur onze expertise en ervaring bij de realisatie van dit keukenontwerp. De bewoners wilden uitsluitend mooi, eerlijk en duurzaam hout en kozen voor eikenhout behandeld met een milieuvriendelijke en afbreekbare lak. Tot zover het makkelijke gedeelte.

Vanwege de vele details en uitdagingen moesten we regelmatig met het ontwerpbureau maar ook met de bewoners om de tafel. Heel fijn, want het was soms een behoorlijke puzzel om alles naadloos te laten aansluiten op schuine hoeken, scheve pilaren en tapslopende muurtjes. Bovendien moesten we ook nog 2 deuren onzichtbaar wegwerken in de lattenwand.

Maar het is gelukt. En hoe! Dit pronkstuk past naadloos in ons idee over Houdbaar & Eerlijk design en is bovendien mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze stagiaires van het Hout- en Meubileringscollege.

Totaalverbouwing en coördinatie?

Ook daarvoor ben je bij NINOK op de juiste plaats.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.