Prachtige loungebank kantoorinrichting

In het kort

Kantoorinrichting Simyo Sloterdijk

Wat u hier ziet is de mooie 13 meter lange loungebank die we hebben gemaakt voor de medewerkers van dit kantoor om lekker op te chillen.

Andere postst op deze pagina laten andere onderdelen van deze opdracht zien:

De voorwaarden van deze mooie opdracht: we willen het snel, we willen dat het prachtig wordt en we willen dat het duurzaam wordt gebouwd. Een geweldige opdracht die via Carolina Rusinek van Kenisur architectuur onze kant op kwam.

In zes weken tijd hebben we een prachtige keuken ingebouwd met een bar van essenhout (met hout uit het Amsterdamse Bos via onze eigen zagerij).
Ook de service area, waar de printer stond en stapels dozen hebben we voorzien van mooie kasten, waardoor het er strak en niet meer troepig uitzag.
In de lounge area maakten we een prachtige lange loungebank met opbergruimte eronder en de het hele kantoor is vergroend door de mannen van Ambius, die hun planten in onze mega-plantenbakken hebben gezet.
Tenslotte heeft een bedrijf als Simyo natuurlijk veel weggevertjes voor hun liefste en trouwste klanten. Voor deze collectie hebben we vitrinekasten gemaakt.

NINOK was blij met deze mooie opdracht te kunnen laten zien wat zij in huis hebben aan krachten: snel schakelen, mooie meubels, duurzaam hout en een blije klant. Hoe trots we zijn op onze kantoorinrichting kunt u in de foto’s zien.

Neem contact op met ons wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor de duurzame inrichting van uw kantoor.

Ontwerp: Ninok houtwerk

Ook een toegepast ontwerp nodig?

Dit interieur is een voorbeeld van een toegepast ontwerp. Voor soortgelijke of andere uitdagingen komen wij graag met u in contact.