Duurzaam design op maat

Op zoek naar een kledingkast die precies past? Of een prachtige eettafel van duurzaam gekapt Amsterdams iepenhout? NINOK Houtwerk verzorgt het voor u.

Uniek – als leverancier van Amsterdams hout én duurzame meubelmakerij 

Specialist – in meer dan houtbewerking; onze kennis reikt verder

Creatief – in het vinden van de oplossing die bij uw situatie past

Open offertes – zodat u altijd weet waar u voor betaalt

CREATIEF

Geen berg te hoog, geen brug te ver. NINOK Houtwerk ziet een uitdaging in ‘lastige’ opdrachten. De meubelmakerij is bedreven in het bedenken van creatieve oplossingen, ook voor de meest ongebruikelijke projecten.

De oplossing voor jou

Een nieuw meubelstuk kan meer zijn dan een pronkstuk. Zo kan een op maat gemaakte kast de ideale opbergruimte bieden voor spullen die niet in een standaard kast passen. We denken graag mee met uw persoonlijke situatie. Zo komen we tot het perfecte eindresultaat.

Kennis

Soms vraagt een project om de kennis van diverse specialisten. NINOK Houtwerk heeft een groot netwerk en is altijd in staat om de juiste vakmensen in te schakelen. Dit garandeert niet alleen een prachtig eindresultaat, maar hierdoor worden bouwtechnische zaken op tijd gesignaleerd.

Portfolio particulier

“We leveren precies wat we hebben afgesproken en sturen nooit onverwachte facturen achteraf.”

— Nienke Verschuur

“Duurzaam bouwen is meer dan tropisch hardhout vermijden.”

— Nienke Verschuur

“We houden graag rekening met de persoonlijke omstandigheden van de klant. Na het installeren, wordt er opgeruimd en schoongemaakt. Zo kan de klant gelijk genieten van het eindresultaat.”

— Nienke Verschuur

Open offerte

Zodat u altijd weet waar u voor betaalt en nooit voor verrassingen komt te staan.

Milieu­vriendelijk

Voor onze meubelen zijn wij altijd op zoek naar milieuvriendelijke materialen. Die blijken bovendien vaak het mooist en dragen dus bij aan het design. Niet alleen ons hout kiezen we bewust, maar ook bij de keuze voor olie, lak en lijm telt het milieu zwaar mee.

Zonder overlast

NINOK Houtwerk doet wat meubelmakers doen en dat gaat natuurlijk gepaard met lawaai en troep. Daarom worden installatiewerkzaamheden op voorhand afgestemd met de klant. Prettige communicatie voorkomt ergernis.

Lokaal hout

Tropisch hout met bijbehorende overzeese transporten gebruiken wij alleen bij hoge uitzondering

Milieubewuste productie

Bij keuze van olie, lak en lijm telt het milieu zwaar mee
q

Geen MDF

Dit plaatmateriaal wordt vanwege de verlijming en vezel niet gebruikt.