100% DESIGN SPECIAAL VOOR JOU

Een kledingkast die wèl in die onmogelijke ruimte past. Of een eettafel van duurzaam gekapt Amsterdams iepenhout. Wat je vraag ook is, wij ontwerpen en maken het voor je.

Duurzaam geproduceerde meubels van lokaal hout

Wij kunnen iedere uitdaging aan

Uniek ontwerp, op maat gemaakt

Heldere offertes

CREATIEF

Zoek je een creatieve oplossing voor jouw ingewikkelde of misschien ongebruikelijke opdracht? Wij bedenken het graag voor je en vinden elke opdracht een uitdaging. Zo wordt dat bijzondere speeltoestel voor de kinderen of die extra diepe kledingkast eindelijk werkelijkheid.

De oplossing voor jou

Een meubelstuk moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Zo kan een op maat gemaakte kast dè oplossing zijn voor al die spullen die je nooit kwijt kon in een standaard kast. Daarom komen we altijd langs om te inventariseren en horen we graag je wensen en ideeën.

Kennis van zaken

Soms vraagt een opdracht om specialistische kennis. Bijvoorbeeld bij een ingewikkelde constructie. In zo’n geval bouwen we op hun kennis en kunde uit ons netwerk en schakelen we een expert in. Zo staan we nooit voor verrassingen en besparen we tijd.

Portfolio particulier

WAAROM ZOU JE VOOR NINOK KIEZEN?

“We houden rekening met persoonlijke omstandigheden -zoals slapende kinderen tussen de middag- en zorgen dat we na het werk hebben opgeruimd en schoongemaakt. Zo geniet je direct van het eindresultaat.”

— Nienke Verschuur

“We leveren precies wat we hebben afgesproken en sturen nooit onverwachte facturen achteraf.”

— Nienke Verschuur

“Voor ons staat duurzaam bouwen voor veel meer dan alleen tropisch hardhout vermijden. Het is een manier van denken.”

— Nienke Verschuur

Overzich­te­lijkE offerte

We zijn graag duidelijk en eerlijk. Zo ontvang je van ons een heldere offerte zodat je altijd weet waar je voor betaalt en nooit voor verrassingen komt te staan.

Milieu­vriendelijk

We gebruiken alleen hout uit de directe omgeving dat bij ons in huis wordt gezaagd en mdf of schadelijke lijmsoorten gebruiken we niet. Bovendien planten we voor ieder meubelstuk dat wij maken een nieuwe boom. Dat vinden we wel zo eerlijk.

MINIMALE OVERLAST

Meubelmakers maken lawaai en troep. Dat is onvermijdelijk. Daarom stemmen we onze installatiewerkzaamheden altijd van tevoren met je af en houden we rekening met bijvoorbeeld slapende kinderen tussen de middag.

Lokaal hout

Wij gebruiken nooit tropisch hout met bijbehorende overzeese transporten.

Milieubewuste productie

Schadelijke lijmsoorten, oliën en lakken verwerken we niet.

q

Geen MDF

Wij gebruiken schone en milieuvriendelijke materialen.