Slaapkamer inrichting kledingkast

Slaapkamer inrichting kledingkast en een schoenenkast

Voor een van onze tevreden klanten maakten wij deze schoenenkast (de lage kast met kersenhouten blad) en een kledingkast in drie delen.
De lades in de kledingkast zijn ook van kersenhout en er is voldoende ruimte voor hangkleding, lange en korte jurkjes en pakken.
Bovenin de kast hebben we planken gemaakt waar je je minder vaak gebruikte kleding kunt opbergen. Daar heb je wel een trappetje bij nodig in deze hoge woning.
De plinten van de kast, boven bij het plafond en ook onder bij de vloer, zijn van kersenhout gemaakt. Dit hout komt uit het Amsterdamse Bos en produceren wij bij onze eigen zagerij!

De kasten zijn precies zo gemaakt dat ze passen in de kamer, niet te diep zijn, ook niet te klein. Door een kast op maat te laten maken kun je hem zo mooi inpassen tussen de vloer en het plafond, zoals bij deze kledingkast.
Door ons Nederlandse hout te gebruiken voorkomen we dat er in tropische gebieden bossen gekapt moeten worden en zeg nou eens eerlijk: het is toch schitterend hout dat uit onze eigen bossen komt!

Interesse: neem contact op met NINOK. U bent altijd welkom voor een kop koffie in onze gezellige werkplaats in Amsterdam west.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

februari 6, 2019