Inbouwkast slaapkamer schuinen wanden

Dit zijn echt de pareltjes onder de opdrachten: bouw een inbouwkast onder drie schuine wanden!

De klant kocht een prachtig huis aan een idyllisch dijkje. Ruimte genoeg van binnen aan vloeroppervlak, alleen de hele bovenverdieping heeft schuine daken, waardoor er voor een kastenwand niet zo veel opties zijn.
Ook de reguliere meubelwinkels kunnen niet aan deze vraag voldoen, en zodoende kwam de klant terecht bij NINOK Houtwerk. NINOK vindt het namelijk heel leuk om dit soort uitdagende projecten te kunnen aangaan.

Het inmeten van zo’n inbouwkast op maat vraagt de nodige nauwkeurigheid, omdat de kast zelf natuurlijk in de werkplaats wordt gemaakt. Je moet dan heel duidelijk op papier hebben hoe groot de ruimte is, wat de schuinte is van het dak waar de kledingkast onder moet en waar de dakbalken lopen. Kijk maar eens naar de voor- en nafoto’s hiernaast.

De garderobekast heeft uiteraard ledverlichting. Deze verlichting is van goede kwaliteit, zodat alle kleuren in de kast goed zichtbaar zijn.
De deuren en de lades van de kledingkast hebben een push-open systeem en de hele kledingkast is dus greeploos. Dat ziet er erg strak uit.

Het ontwerpen en bouwen van inbouwkasten onder schuine wanden is voor NINOK Houtwerk geen probleem. Dus wil je ook zo’n kledingkast op maat gemaakt, of wil je je zolder inrichten? Laat het ons weten en we maken een mooi ontwerp voor je.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

augustus 18, 2017