Iepenhouten tafel

In het kort

Wat staat deze tafel mooi in de ruimte!

Het iepenhout komt goed tot zijn recht op de eikenhouten vloer en de gigantische tafel, waar 8 personen met gemak aan kunnen dineren, valt zelfs bijna een beetje weg in deze grote woonkamer.
De klanten zijn opgetogen over het mooie amsterdamse iepenhout dat we hebben gebruikt. De tekening van het iepenhout is heel levendig.
We hebben de tafel afgewerkt met een stevige lak, zodat er niet alleen van gegeten kan worden, maar ook op geknutseld en gespeeld.
De tafel is zo stevig, dat je er ook op kunt staan om een lampje te verwisselen. Dus bepaald geen wankel design.
Het blad is op traditionele wijze aan de poten verbonden door ‘bladwervels’. Hierin zie je de ambachtelijke kennis van NINOK Houtwerk mooi terugkomen.

Omdat NINOK Houtwerk alles op maat maakt, zowel voor in uw huis als voor op uw kantoor, kunnen we optimaal voldoen aan al uw wensen.
En omdat we gebruik maken van Nederlands hout – we hebben zelfs een eigen zagerij – dragen we samen met onze klanten bij aan behoud van onze mooie aarde.

Ontwerp: Ninok
Opdracht: Eettafel uit Amsterdams hout.

Foto’s: Ninok

Ook een toegepast ontwerp nodig?

Dit interieur is een voorbeeld van een toegepast ontwerp. Voor soortgelijke of andere uitdagingen komen wij graag met u in contact.